Sanja Doležal: Bol zbog gubitka supruga ne jenjava

Sanja Doležal: Bol zbog gubitka supruga ne jenjava

02/05/2013

0

Pevačica Sanja Doležal pre godinu dana ostala je bez supruga Nenada Šarića koji je preminuo. Tada se na neko vreme povukla iz javnosti kako bi prežalila taj težak gubitak. Sanja je sada, godinu dana kasnije, u velikom intervjuu za hrvatski magazin "Gloria" otkrila kako se oseća i nosi sa gubitkom supruga i štoa joj daje snage u životu.
- Prvi rođendan bez Neneka, prvi Božić, prva godišnjica... To su za mene strahovito teški dani. Kažu ljudi da proces tugovanja traje godinu dana, da moraju proći sva četiri godišnja doba da bi bilo lakše. I zapravo sam čekala tu godišnjicu, jer sam se nadala da će mi biti lakše. Ali nije - ispričala je Sanja koja je sa surpugom u braku bila 20 godina u kojem su dobili i dvoje dece: Leu i Luku.
- Često mi pred oči dođe slika Neneka kako bez majice i bos trči po valovima, izvodi nekakve gluposti, a ja ga snimam. Zamišljam da me tamo čeka - priznaje Sanja i dodaje kako ništa u životu ne može da joj nadoknadi gubitak supruga, te da se mesecima budila u suzama, a ni sada joj nije puno bolje.
Na pitanje kako sad funkcioniše, godinu dana kasnije, Sanja odgovara:
- Kako koji dan. Ima dana kad funkcionišem normalno, što u mom slučaju znači kao robot. Brinem se o kući, deci, razmišljam na koji način zaraditi novac i odškolovati decu, jer bi bio luksuz odustati i prepustiti se tuzi. Nemam izbora - kaže Sanja te dodaje:
- Ima dana kad se slomim. Život koji sam imala više nemam, ništa više neće biti isto i tek moram da naučim da živim drukgači­je. Svesna sam da ću naučiti, ali godinu dana nije dovoljno. Još uvek ne znam ni kud ni zašto. Ipak sam ja sa svojim suprugom provela više od pola života.

Izvor: Dnevnik.hr

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin