Riz Viterspun: Progovorila o neslavnom hapšenju

Riz Viterspun: Progovorila o neslavnom hapšenju

Autor: | 02/05/2013

0

Riz Viterspun gostovala je u sredu u jutarnjem programu na jednoj američkoj televizijskoj stanici, i tom prilikom otvoreno progovorila o incidentu od pre dve nedelje, kada su ona i njen suprug Džim Tot uhapšeni zbog vožnje u pijanom stanju i ometanja policije.
- Izašli smo u restoran u Atlanti i popili smo malo vina - rekla je dobitnica Oskara i majka troje dece.
- Mislili smo da možemo da vozimo, ali nismo bili u pravu, žao nam je i veoma smo posramljeni. Sada znamo bolje i nije trebalo da to uradimo - dodala je Riz i rekla da su loše procenili kada su seli za volan, umesto da jednostavno pozovu taksi.
- Napravili smo grešku i to je nešto što sigurno nećemo ponoviti - rekla je ona.
U policijskom izveštaju navodi se da glumica nije poslušala naređenja policajca, da je izašla iz automobila i da ga je vređala, nakon čega je uhapšena za ometanje službenog lica.
- Ponela sam se bez poštovanja prema njemu. Imam policajce u porodici, i radim sa policajcima svakog dana. Znam za bolje. To je bilo neprihvatljivo. Nemam pojma šta sam govorila. Kada sam te večeri videla kako mi hapse supruga, uspaničila sam se. Rekla sam svakakve gluposti, rekla sam da sam trudna, što nije istina - iskreno je ispričala glumica.
Ona je dodala i da joj je najteže palo da deci ispriča za ovaj incident, ali da je znala da mora da preduzme odgovornost za svoje postupke.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin