Veliki brat: Maja Nikolić napustila kuću

Veliki brat: Maja Nikolić napustila kuću

Autor: | 03/05/2013

0

Nakon sinoćnjeg izbacivanja, kuću "Velikog brata" na Košutnjaku napustila je Maja Nikolić. U razgovoru sa voditeljkom Marijanom Mićić, pevačica je po izlasku iz kuće izjavila da se nije folirala i da se ponašala u skladu sa svojim emocijama. Dodala je da joj je čista savest i da se ne oseća poraženom. Kada je dobila priliku da pozdravi ukućane, Maja je pozdravila Dragutina Topića, za kojeg je rekla da želi da pobedi, kao i Anetu, koju je uporedila sa slavujem, ali i Vendi za koju je rekla da je carica. Na voditeljkino pitanje o Slavku, Maja je rekla da on nije njen tip i da ne bi bila sa njim.
Sinoćno izbacivanje bilo je iznenađenje za ukućane, a za glasove publike borile su se Ava, Soraja i Maja. Kao specijalni gost pojavio se i kaskader i bivši ukućanin Uroš Ćertić, koji je istakao da je Soraja njegov favorit.
Nakon izbacivanja, nastavlja se borba za pobednika ove sezone popularnog rijalitija. Sutra od 21:30 na programu je prvo polufinalno veče i svi gledaoci mogu da glasaju za svoje favorite.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti