Lindzi Lohan: Novi incidenti sa problematičnom zvezdom

Lindzi Lohan: Novi incidenti sa problematičnom zvezdom

Autor: | 03/05/2013

0

Nakon što je juče objavljeno da se Lindzi Lohan prijavila u rehabilitacioni centar u Kaliforniji, u koji je otišla po sudskom nalogu, prijatelji i porodica problematične zvezde ponadali su se da je konačno stavila tačku na svoje burno ponašanje. Ipak, to nije drugo trajalo, pošto strani mediji pišu da je posle samo nekoliko minuta, Lindzi je napustila "Morningside Recovery" centar.
- Osetila je da joj "Morningside" ne odgovara. Bilo je previše paparaca i nije se osećala sigurno. Niko iz njenog okruženja nije srećan zbog ovoga i misle da to nije pametan potez - rekao je izvor za portal US Weekly.
Očevici koji su se našli na licu mesta rekao je da je 26-godišnja Lindzi panično izašla iz centra govoreći da ne želi da ide na rehabilitaciju i zahtevajući da je vrate na aerodrom. Pretpostavlja se da je odatle uhvatila let za Njujork. Ovaj potez mogao bi da ima ozbiljne posledice za nju, jer ukoliko se do sutra ne vrati u kliniku, vlasti će biti primorane da izdaju nalog za njeno hapšenje.
Sud u Kaliforniji naložio je glumici da ode na tromesečnu rehabilitaciju nakon što je učestvovala u saobraćajnoj nesreći i lagala policajcu. Pored toga, ona će morati i da ode na psihološko savetovalište, 30 dana društveno-korisnog rada i da plati višestruke kazne.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin