Vladimir Vuksanović: Humanitarni meč i pobeda za Tijanu

Vladimir Vuksanović: Humanitarni meč i pobeda za Tijanu

Autor: | 03/05/2013

0

Poznati maneken Vladimir Vuksanović bio je deo košarkaškog tima poznatih koji je svoje snage oprobao protiv trenera Košarkaškog kluba "Cerak", s ciljem da pomogne maloj Tijani Ognjanović koja je otputovala u Hjuston na transplantaciju srca.
Prepune tribine navijača u sali Osnovne škole "Ujedinjene nacije" doprinele su fantastičnoj atmosferi na košarkaškoj utakmici. U timu poznatih, pored mladog manekena našli su se Milan Kalinić, Marko Bulat, Andrej Kulundžić, Dalibor Andonov Gru i mnogi drugi. Svi učesnici pokazali su sportski duh i umeće na terenu jer su od znatno stručnijeg tima izvojevali pobedu rezultatom 56:55 u njihovu korist. Trener igre kluba "Cerak" bio je košarkaš De Marus Nelson, dok je poznate na dobru igru navodio Marko Nikolovski, PR Fudbalskog kluba "Crvena zvezda". Fer igri doprinelo je suđenje i više nego duhoviti komentari košarkaša Predraga Samardžinskog i fudbalera Ognjena Ožegovića. U pauzama publiku su zabavljale čirlidersice Osnovne škole "Ivo Andrić" koju pohađa mala Tijana.
- Bila je ovo jedna lepa humanitarna akcija u kojoj sam zaista uživao. Moja dva slobodna bacanja na kraju utakmice, u trenutku kada je rezultat bio izjednačen, mom timu donela su pobedu - kaže Vladimir Vuksanović.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin