Kćerka Dragana Džajića u vezi sa sinom Šabana Šaulića?

Kćerka Dragana Džajića u vezi sa sinom Šabana Šaulića?

Autor: | 04/05/2013

0

Mihajlo Šaulić, sin nekrunisanog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, otpočeo je vezu sa Sanjom Džajić, starijom kćerkom predsednika FK "Crvena zvezda" Dragana Džajića.
Njih dvoje već dva meseca uživaju u ljubavi vešto skrivajući vezu i emocije od očiju javnosti, prenose Naše Novine. Izvor blizak porodici Šaulić i nekadašnjem fudbalskom asu dobro upućen u emotivni život novopečenog para otkriva detalje njihove romanse.
– Mihajlo i Sanja se godinama poznaju, jer su im roditelji kućni prijatelji. Međutim, u poslednje vreme više vremena su provodili zajedno, a pre dva meseca su otkrili da su im emocije jače od prijateljstva i odlučili su da otpočnu ljubavnu vezu. Često sa zajedničkim prijateljima odlaze na omiljena mesta, a slobodno vreme koriste kako bi ućivali jedno u drugom. Njih dvoje ne žele da se eksponiraju, već svoju ljubav brižljivo čuvaju samo za sebe – priča sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.
Iznenađen ovim saznanjem, Mihajlo nam je kratko prokomentarisao aktuelni emotivni život:
- Mi smo prijatelji. Izlazimo zajedno, ne bih da komentarišem ništa više jer nemam šta da vam kažem na tu temu – tajanstveno je rekao Šabanov sin, dok je njegova majka Gordana Šaulić bila više raspoložena dok je pričala o budućoj snajki.
– Dragana i sanja su vaspitane, kulturne i divne devojke. Izuzetno cenim porodicu Džajić sa kojima smo već dugi niz godina prijatelji. Što se tiče Mihajla i sanje, najbolje da njih dvoje pričaju na tu temu – kroz osmeh je rekla ponosna majka.

Izvor: Naše Novine

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti