Kolin Farel: Progovorio o prijateljstvu sa Elizabet Tejlor

Kolin Farel: Progovorio o prijateljstvu sa Elizabet Tejlor

Autor: | 04/05/2013

0

Glumac Kolin Farel ispričao je u jednom intervjuu o svom neobičnom susretu sa pokojnom glumicom Elizabet Tejlor, i njihovom prijateljstvu o kojem je malo ko znao. Mnogi su se iznenadili kada su videli Kolina na sahrani slavne glumice, a on je kasnije otkrio da je njihovo prijateljstvo trajalo 18 meseci, pre nego što je ona preminula u martu 2011. godinte, te da su se upoznali zahvaljujući neobičnom spletu okolnosti. Naime, oboje su se iz različitih razloga 2009. godine našli u istoj bolnici: Elizabet je tada imala operaciju srca, dok je Kolin prisustvovao rođenju sina Henrija.
- Bio sam u bolnici kada je Henri rođen, i otprilike sat ili dva pre nego što je došao na ovaj svet, izašao sam na cigaretu. Par momaka je došlo i reklo da su bili sa Elizabet Tejlor. Pitao sam ih da li je ona dobro, a oni su mu rekli da su joj ugradili stent u srce i da nije ništa strašno. Rekao sam im: "Pozdravite je, iako ona verovatno ne zna ko sam ja", a oni si mu odgovorili da je ona sigurno čula za mene, što je bilo jedna od najprijatnijih stvari koje sam čuo u životu - ispričao je Farel i nastavio:
- Nakon što je Henri rođen, došli smo kući i dva dana kasnije rekao sam svojoj menadžerki da pošalje cveće za Elizabet u moje ime, a ona mi je odgovorila: "To je smešno, jer ovde je neko cveće od Elizabet Tejlor za tebe!" I tako je počelo jedinstveno prijateljstvo, koje je trajalo 18 meseci Elizabetinog života.
Kolin je rekao i da je često bio u kontaktu sa Elizabet, te da joj nije smetalo ni kada bi je on pozvao u ranim jutarnjim satima.
- Pozvao bih je u tri ujutru jer nisam spavao noću, a i ona je imala neobičan raspored spavanja. Bila je divan prijatelj i odan prijatelj, mnogo sam je voleo - rekao je glumac.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin