Džema Arterton: Nakon razvoda više ne verujem u brak

Džema Arterton: Nakon razvoda više ne verujem u brak

Autor: | 04/05/2013

0

Glumica Džema Arterton otkrila je u nedavnom intervjuu da se ne kaje zbog propalog braka sa Stefanom Katelijem i dodala da su im je bilo prelepo dok su bili zajedno. Nekadašnja Bond devojka u februaru je potvrdila da se rastala od italijanskog biznismena nakon manje od tri godine braka, a sada je progovorila o razvodu u intervjuu za magazin "Marie Claire", tvrdeći da su raskidi sastavni deo života.
- Bilo nam je lepo zajedno i nemam ništa loše da kažem o tome. Čak i ako ne potraju, veze mogu da obogate život na neki način, i onda možete da nastavite dalje. Sve je to deo životnog procesa - kaže glumica.
Ona je priznala da nikada nije verovala u brak i da nije sigurna da li bi se ponovo udala.
- Ne znam šta da mislim o braku, nisam sigurna da li je zaista neophodan. Ako niste religiozni, šta to zapravo znači? Uvek sam tako mislila, a onda sam se udala. Sada ponovo verujem u ono u šta sam verovala kada sam bila dete.
Ipak, 27-godišnja britanka kaže da i dalje veruje u to da će pronaći onog pravog.
- Kada pogledam neke parove, mogu da vidim da su oni srodne duše. Dopada mi se ideja da za svakog postoji neka srodna duša i da su se oni poznavali ranije, na primer u prošlom životu. Ja tek treba da upoznam tu osobu.

Izvor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: brak razvod