Sanja Đorđević: Veliko slavlje u čast kćerke Ivane

Sanja Đorđević: Veliko slavlje u čast kćerke Ivane

Autor: | 04/05/2013

0

Pevačica Sanja Đorđević i njen suprug Petar, nekadašnji fudbaler, organizovali su veliko slavlje za prijatelje jer je njihova kćerka Ivana diplomirala na Pravnom fakultetu u Beogradu. Ponosni roditelji su žurku priredili na splavu "Amsterdam", a među zvanicama su bili Lepa Brena, Peđa Mijatović, Violeta Viki Miljković, Aca Lukas i mnogi drugi.
- Srećna sam i ponosna majka jer je moja kćerka završila fakultet u roku. Plašila sam se kako će se snaći pošto je predškolsko, osnovno i srednjoškolsko obrazovanje sticala na francuskom jeziku, tako da nije bila navikla da uči na maternjem jeziku - kaže Sanja koja je kćerku nagradila za postignuti rezultat.
- Želela sam da joj kao nagradu za rad uplatim putovanje na neku egzotičnu destinaciju, ali je ona to odbila i odabrala da organizuje veliku žurku - otkriva pevačica.
Njena mezimica planira da nastavi školovanje u inostranstvu, a oblast koja je najviše zanima je sportsko pravo. Zato je konkurisala za master studije na dva fakulteta, u Švajcarskoj i na Azurnoj obali.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin