Kira Najtli i Džejms Rajton: Tajno venčanje pred 11 zvanica

Kira Najtli i Džejms Rajton: Tajno venčanje pred 11 zvanica

Autor: | 04/05/2013

0

Na licu poznate glumice Kire Najtli danas su se videle suze radosnice dok je izgovarala "sudbonosno da" svom dugogodišnjem partneru Džejmsu Rajtonu na intimnoj ceremoniji. Venčanje je održano u tajnosti na jugu Francuske, pred samo 11 zvanica. Lepa glumica nosila je kratku Chanel venčanicu, prepoznatljivu Chanel jaknicu, ravne sandale i cveće u kosi, a nije mogla da sakrije svoju sreću pa je po izlasku od matičara posakivala od radosti. Gospodin i gospođa Rajton venčali su se u gradskoj kući u Mazanu, gradiću koji se nalazi na oko 12 kilometara od Marseja. Iako se njeno bogatstvo procenjuje na oko 30 miliona funti, Kira je odlučila da napravi malo i skromno venčanje, a zanimljivo je i da se, umesto limuzinom, do imanja na kojem je organizovan prijem, odvezla u malom automobilu marke reno klio.
Očevici kažu da je venčanje bilo veoma romantično.
- Ceremonija je bila veoma dirljiva. Kira je izgledala vrlo dirnuto zbog venčanja, čak je i zaplakala od sreće - tvrde posmatrači.
Neki od gostiju potom su otišli do obližnjeg hotela "Chateau de Mazan", u kojem su odseli, ali je većina otišla pravo na imanje vredno tri miliona funti, koje je u vlasništvu mladine porodice. Očekuje se da će srećni par sa porodicom i prijateljima slaviti do kasno u noć, a da će ih zabavljati mladoženjin bend "The Klaxons". Među gostima trebalo bi da se nađu i neke poznate ličnosti, poput glumice Sijene Miler i dizajnera Karla Lagerfelda. Mediji pišu da mladenci planiraju da organizuju još jednu proslavu kada se vrate u Veliku Britaniju.
Kira i Džejms upoznali su se preko zajedničke prijateljice Alekse Čang, a verili su se u maju prošle godine. Planove za venčanje držali su u strogoj tajnosti, a javnost su svojim izjavama uveravali da ne žele da žure sa svadbom.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin