Maja Marijana: Pomirenje sa suprugom nakon fizičkog napada

Maja Marijana: Pomirenje sa suprugom nakon fizičkog napada

Autor: | 06/05/2013

0

Pevačica Marijana Radovanović, poznatija kao Maja Marijana (40), pomirila sa sa suprugom Mladenom Šmakićem i oprostila mu batine koje je od njega dobila 2. maja u Beogradu, saznaje list "Alo!". Izvori tvrde da je pevačica povela supruga tokom vikenda na svoj nastup u Beč.
- Kao i mnogo puta do sada, Maja mu je oprostila svađe. Viđeni su u jednom klubu na nastupu u inostranstvu - kaže sagovornik.
Komentar pevačice i odnedavno voditeljke emisije "Utorkom u osam" na TV "DM sat", nismo uspeli da dobijemo, a nije odgovarala ni na poruke. Njen nevenčani suprug je spustio slušalicu kada je čuo da ga zovu novinari, a u drugom navratu je tvrdio da je u pitanju pogrešan broj.
Pevačica je 2. maja, 50 minuta nakon ponoći, došla u Hitnu pomoć kod beogradske Gazele i osoblju rekla da je pretukao nevenčani suprug.
- Imala je crvenilo na licu, koje je verovatno preraslo u modricu. Lekari Hitne pomoći su je pregledali i konstatovali da ima kontuzionu povredu glave. Pošto nije došla automobilom, vozilo Hitne pomoći je prevezlo do Urgentnog centra na dalju dijagnostiku. Nakon pregleda neurohirurga i snimanja glave, ustanovljeno je da su joj jagodične kosti i lobanja nagnječeni i prevezena je na maksilofacijalnu hirurgiju. Nakon ukazane pomoći, puštena je kući - kaže naš izvor iz bolnice.
Maja Marijana je osoblju ispričala da se sa suprugom posvađala u automobilu i da joj je udario šamar. O svemu je dala izjavu policiji, koja je samo opomenula njenog supruga. Pevačica Maja i Mladen imaju jedanaestogodišnju kćerku Milicu. Iz prvog braka sa Željkom Stefanovićem, urednikom i voditeljem u Radio Beogradu 1, ima šesnaestogodišnju Anđelu, koja živi sa ocem. On kaže da je ostao u sjajnim odnosima sa njom posle sporazumnog razvoda.
- Bili smo u braku od 1995. do 1998. i to je bio brak iz ljubavi. Upoznali smo se 1994. u mojoj emisiji "Uz nedeljni ručak" na Trećem kanalu, a kada nam više nije išlo, razveli smo se. Imamo divnu kćerku Anđelu, koja ide kod majke i čuje se sa njom. Anđela je odlična učenica drugog razreda gimnazije i govori savršeno engleski i nemački jezik i bavi se sportom - izjavio je za "Alo!" Stefanović.
On kaže da je se Maja ovih dana čula sa njihovom ćerkom, ali nije želeo da komentariše bilo šta u vezi toga.
- To je njihov privatni život, nemam veze sa tim i ograđujem se od bilo kakvog komentara. Šmakić je uvek bio korektan prema njegovoj ćerki i ja to poštujem - kazao je Stefanović.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: maja marijana