Alanis Moriset: Ne brinem zbog viška kilograma

Alanis Moriset: Ne brinem zbog viška kilograma

Autor: | 06/05/2013

0

Kanadska pevačica Alanis Moriset (38) već nekoliko godina bori se sa viškom kilograma, ali je sada prihvatila svoje obline i više se ne brine zbog svog izgleda. Muzička zvezda nije želela da sakrije svoje telo tokom odmora na Havajima sa suprugom Mariom Tredvejem i sinom Everom, na koji su otišli kako bi proslavili treću godišnjicu braka. Alanis je nedavno izjavila da ne planira da ide na dijetu.
- Ne smeta mi što sam bucka. Naučila sam da volim sebe takva kakva jesam pa me ne opterećuje linija - rekla je Alanis, čiji su problemi s težinom počeli 2007. godine nakon raskida veze s glumcem Rajanom Rejnoldsom.
- Prve sedmice nakon raskida uvek su teške. Ali kad prolazim kroz velike emotivne promene ja ustvari ne jedem puno. Ipak, jela sam italijansku hranu u dva ujutro, pila vino i margarite. Nikad se nisam bolje zabavljala. Ali nisam želela da ostanem takva - izjavila je tada Alanis.
Dve godine nakon toga uspela je da se vrati u staru formu, tvrdeći da neće sebi dozvoliti da se opet ugoji. Ali uprkos tome, to se ipak dogodilo, ali je ovog puta pevačica naučila da voli samu sebe.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin