Glumac Mark Lester tvrdi da je otac dece Majkla Džeksona

Glumac Mark Lester tvrdi da je otac dece Majkla Džeksona

Autor: | 07/05/2013

0

Britanski glumac Mark Lester, duogodišnji prijatelj slavnog Majkla Džeksona i kum njegove dece, nedavno je izjavio da je on njihov biološki otac, i da će ukoliko je potrebno, to i dokazati DNK testom. Mark, koji je nedavno tragično preminulu zvezdu nazvao skoro pa alkoholičarem, sada tvrdi da mu je Majkl tražio da donira spermu, kao i da je uveren da je on otac njegove dece.
- Majkl me je jednom zvao i pitao imam li problema s plodnošću. Godinu dana nakon toga je pitao da doniram spermu što sam ja i uradio samo godinu dana pre rođenja njegovog prvog deteta - ispričao je Lester i dodao da je spermu donirao u jednoj klinici u Londonu i da o tome više nikad nisu pričali.
Lester i Majkl upoznali su se 1978. na koncertu grupe "Jackson 5" i od tada su bili nerazdvojni, a kasnije je u kumovao Džeksonovoj deci, koja su se, dok su bili mali, družili sa njegovih četvoro dece.
- Moja kćerka liči na njegovu, a mnogi su mi rekli da Prins liči malo na mene iz mlađih dana. Ćutao sam jer je on stvarno bio dobar otac i nisam mogao da kažem: "E, ja sam im vam tata".
Porodica Džekson još uvek nije komentarisala ove navode.

Izvor: Mondo, Vestionline

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin