Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas: Konačno spremni za venčanje

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas: Konačno spremni za venčanje

Autor: | 07/05/2013

0


Enrike Iglesijas konačno je "pao". Posle 12 godina zabavljanja sa Anom Kurnjikovom pevač je popustio i biće venčanja.
Američki i francuski teniseri Džon Izner i Nikolas Mau su pre nekoliko godina na Vimbldonu odigrali najduži meč u istoriji tenisa, koji je trajao više od 11 sati. Ali, šta onda reći za "bitku" ruske teniserke Ane Kurnjikove, koja je čekala punih 12 godina da "savlada" svog dečka, pevača Enrike Iglesijasa i da ga privoli na venčanje!?
Konačno je u tome uspela! Mediji u svetu javljaju da su njih dvoje zakazali venčanje naredne nedelje u gradu u kojem žive - Majamiju.
- Ana je i ranije htela da se venčaju, ali se Enrike opirao, govoreći da još nije spreman. Ali, sada su se konačno dogovorili i zakazali najradosniji dan za naredni vikend. Biće to veliko venčanje. Najavljen je dolazak Dženifer Lopez, Eve Longorije, Dejvida i Viktorije Bekam, Luisa Hamltona i Nikol Šercinger - kažu njihovi prijatelji.
Enrike i Ana su se verili još pre nekoliko godina, a on joj je poklonio skupoceni dijamantski prsten. Sin čuvenog pevača i još čuvenijeg ljubavnika Hulija Iglesijasa (za koga se priča da je spavao sa 3.000 žena i da ima najmanje osmoro dece!), u sredu puni 38 godina, a svojevremeno je izjavio da ne želi da ima decu pre svoje 40. godine.
Ana i Enrike upoznali su se 2002. godine na snimanju Iglesijasovog spota za pesmu "Escape".

izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin