Leonardo DiKaprio: Slava je prazna i besmislena

Leonardo DiKaprio: Slava je prazna i besmislena

Autor: | 08/05/2013

0

Iako je Leonardo DiKaprio jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca, on smatra da je "slava prazna i da nema poentu", te je objasnio da voli da koristi svoj status i bogatstvo kako bi pomogao drugim ljudima. Ovaj 38-godišnji glumac preferira da investira svoje vreme i bogatstvo koje iznosi oko 200 miliona dolara u humanuitarni rad.
- Novac koji zaradim dozvoljava mi da se upustim u projekte za koje sam zainteresovan i pomognem onima kojima je pomoć potrebna. Ovo poslednje je najbolja stvar koju možeš da uradiš kada si bogat. Vremenom naučite da je slava prazna i da nema poentu - rekao je glumac.
DiKaprio želi da živi normalan život dalje od šou biznisa i misli da mu to pomaže da bude normalan.
- Za mene je važno da budem u kontaktu sa stvarnim svetom. To mi pomaže kao glumcu, tako da živim skoro kao što sam nekada živeo - objasnio je glumac filmova "Plaža", "Titanik", "Krvavi dijamant", "Veliki Getsbi".
On je rekao da nema svoje jahte, privatni avion, jer "voli kapital da uloži u nešto produktivnije".
Dugoocekivana ekranizacija "Velikog Getsbija" reditelja Baza Lurmana sa DiKapriom u glavnoj ulozi otvoriće 15. maja ovogodišnji Filmski festival u Kanu i istog dana premijerno biti prikazana u Beogradu.

Izvor: Blic

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin