Seka Aleksić: Novi blog inspirisan uskršnjim praznicima

Seka Aleksić: Novi blog inspirisan uskršnjim praznicima

Autor: | 09/05/2013

0

Poznata pevačica Seka Aleksić objavila je još jedan deo svoje ispovesti pod nazivom "Bog je ljubav". U svom tekstu Aleksićeva se priseća početka svoje karijere, kako je sanjala da upozna pevačice koje su obeležile njeno detinjstvo, koje je i sama, kao mala, imitirala pred ogledalom.
Pod utiskom praznika koji je iza nas, Uskrsom, pevačica je iznela svoje poglede po pitanju različitih religija.
- Veliki dan koji je iza nas me je inspirisao na ovaj blog, dan kada sam se okupila sa svojim najbližima, koji smo proveli u miru. A eto, kako je to lepo... Moji prijatelji kojima nije Vaskrs su bili kod mene, ja ću rado kod njih na Bajram, na Božić , Vaskrs, onda kada obeležavaju kako im njihova religija govori... pa će onda oni kod mene na slavu... To su ti predivni praznici, kada imamo povod da se okupimo, a pre svega da se preispitamo, da shvatimo da je ljubav svuda oko nas, da naučimo da je dajemo i primamo, da nas upravo ta razičitost ne razdaja već SPAJA - istakla je Seka i dodala:
- Religija... Da li je ona bila stub razdora na našem Balkanu, što se na žalost oseti i dan danas? A čudno mi je to, baš svaka ta religija se svodi na jedno – verovanje u Boga, kojim god Ga imenom zvali, i svaka religija kaže Bog je jedan. Znači, ljudi se ne vole samo zato što se na drugačiji način mole JEDNOM BOGU.
Pevačica je za kraj za kraj uputila poruku čitaocima:
- Sve u svemu, ne gubite veru, ona će vas voditi, u njoj ćete pronaći izlaz onda kada je najteže. Što više radite, što više stvarajte, ne tražite Bogu, već Mu se zahvaljujte, i imaćete. Bog je ljubav!

Izvor: Puls

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin