Danijela Dimitrovska-Amidžić: Nezaboravno rođendansko slavlje u krugu porodice

Danijela Dimitrovska-Amidžić: Nezaboravno rođendansko slavlje u krugu porodice

Autor: | 10/05/2013

0

Top-model Danijela Dimitrovska-Amidžić ove godine proslavila je rođendan onako kako je oduvek želela, u krugu dragih ljudi, što zbog profesionalnih obaveza često nije u prilici da učini. Muza i inspiracija brojnim kreatorima zabavu povodom 26. rođendana organizovala je u svom domu na Dedinju. Žurku je upriličila dva dana pre dana rođenja, jer je odmah posle zabave otputovala na Ibicu, gde je imala unapred zakazan modni angažman.
- Ovo mi je jedan od najlepših rođendana u životu jer sam bila u društvu ljudi koji mi najviše znače. Moji roditelji su došli iz Požarevca, a veselje su uveličali moji prijtelji, sestra Ivana i njen momak i, naravno, najvažniji od svih, moj suprug Ognjen. - za magazin "Hello!" kaže Danijela koju je suprug Ognjen Amidžić obradovao tortom u obliku srca:
- Oduševila sam se suprugovim gestom. Na tortu je stavio svećice, brojeve dva i šest, kao i vatromet. Inače, veoma se plašim vatre, svih zapaljivih stvari, ali podstaknuta dobrom atmosferom pristala sam čak i da se fotografišem pored te buktinje. Posle toga ugasila sam svećice i poželela samo sreću i zdravlje za moju porodicu. Kao šlag na torti bile su pesme koje mi je suprug odsvirao na gitari - ponosno kaže Danijela Dimitrovska, koja će za mesec dana sa suprugom proslaviti godišnjicu braka. Ukoliko im poslovne obaveze dozvole, voleli bi da organizuju intimnu zabavu na nekoj egzotičnoj destinaciji.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti