Salma Hajek: Povratak u Srbiju

Salma Hajek: Povratak u Srbiju

Autor: | 13/05/2013

0


Holivudska glumica Salma Hajek u avgustu dolazi u Srbiju gde će snimati film „Everli“ američkog reditelja Džoija Linča. Film će se snimati tokom leta u Beogradu a Salmi Hajek ovo će biti drugi put da snima kod nas, budući da je na Mećavniku snimala sa Džonijem Depom „Panča Vilju“.
- Film će se snimati u avgustu. Filmski set će biti namešten u studijima PFI u Šimanovcima. Za sada imamo potvrdu samo da Salma Hajek dolazi, ne znamo da li će biti još poznatih glumaca pored nje - kaže Anđelka Vlaisavljević, direktor producentske kuće „Work in progress“, vodeće produkcijske kuće kod nas koja je poslednjh godina dovela u Srbiju 90 odsto stranih produkcija.
A kakav će film snimati Salma Hajek?
Klaustofobična atmosfera. Jedna soba u kojoj se odvija psiho-triler priča. U prostoriji, odnosno, u svom stanu je Salma Hajek. Zatvorena unutra, brani se od ubica koje je njen bivši muž poslao da je ubiju. On je mafijaški bos željan prolivanja krvi svoje bivše žene.
Režiser filma Džoji Linč poznat je kao tvorac triler, horor filmova, među kojima su “Hatched”, “Frozen”, “Sweatshop” i mnogi drugi. Okarakterisan je kao ljubitelj filmova B produkcije, obožavatelj Stivena Kinga, kompjuterskih igrica i stripova.
Scenario potpisuje Džejl Henon poznat po ostvarenju “Crna lista”.
- Da li će Džejl Henon u svom stilu proliti mnogo krvi po Salmi Hajek, ostaje da se nadamo - pišu američki filmski sajtovi.
Umesto Salme, uplašenu bivšu mafijašku ženu je prvobitno trebalo da glumi Kejt Hadson.
Salma Hajek karijeru je započela u rodnom Meksiku, gde je veliku popularnost stekla ulogom u uspešnoj meksičkoj telenoveli. Sa 25 godina preselila se u Los Anđeles da bi pohađala školu glume da bi četiri godine kasnije dobila ulogu u filmu „Desperado“, kojim je počela i njena holivudska karijera.
Pre Salme Hajek u Srbiji su poslednjih meseci snimali i holivudski glumci prvog reda poput Ralfa Fajnsa, Majkla Medsena, Kevina Kostnera, a sinoć je stigao u Beograd i Pirs Brosnan.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin