Kim Kardašijan: Više nemam samopouzdanja

Kim Kardašijan: Više nemam samopouzdanja

Autor: | 15/05/2013

0


Otkako je zatrudnela, strani mediji prate njene odevne kombinacije - kao uostalom i svaki korak. I dok Kim Kardašijan (32) u početku nije odustajala od uske odeće i visokih potpetica, rijaliti zvezda ipak se predomislila. U intervjuu za časopis Grazia, otkrila je da se silno trudila da zadrži samopouzdanje dok se ne porodi, ali da joj to više ne polazi za rukom, već, kako je otkrila, sad nosi samo ono u šta može da stane.
- Kortni me je upozorila da će me tokom trudnoće ljudi stalno komentarisati. Sad tek vidim šta to znači - iskrena je bila Kim, koja bi svoje prvo dete trebalo da rodi u julu.
- Bila sam prisiljena da odustanem i od visokih štikli, jer mi stopala stalno otiču. U omiljene Louboutinke stopalo mi jedva stane. Neki dan sam putovala u njima. Na kraju leta pukao mi je kaišić oko jednog zgloba - ispričala je Kim kojoj je lekar savetovao da uspori sa režimom vežbanja tokom trudnoće, ali ona se boji da će biti pod velikim pritiskom nakon što se porodi. Misli da će svi od nje očekivati da nakon trudnoće što pre izgubi kilograme koje nakupila, a Kanje Vest (35) joj je zabranio da ide na liposukciju.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti