Sanja Papić: Rešila da se okuša u dizajniranju odeće

Sanja Papić: Rešila da se okuša u dizajniranju odeće

Autor: | 15/05/2013

0


Jedna od naših najuspešnijih misica Sanja Papić, po uzoru na svetske lepotice i modele, u saradnji sa kompanijom „Miss Yu“ i prestižnim brendom „Il Cuore Italiano“, uskoro planira da lansira modnu liniju za dame svih starosnih dobi. Uz konsultacije sa italijanskim dizajnerima i modnim stručnjacima, koje su joj omogućili menadžeri iz „Il Cuore Italiano“, Sanja se odlučila za dizajniranje pristupačnih modela za sve pripadnice lepšeg pola koje žele da budu moderno odevene i da se osećaju prijatno u onome što nose.
- Polaskana sam što sam dobila priliku da budem deo ovog uspešnog tima. Dizajn me je uvek privlačio, pa sam sada konačno u prilici da se iskažem na tom polju. Naše kreacije izuzetno modernih krojeva biće izrađene od prirodnih materijala, pamuka i viskoze u aktuelnim bojama proleća i leta. Bogatu paletu činiće majice, tunike, komadi za plažu, pončo, šortsevi, helanke, a poseban komad u kolekciji biće haljina koja će moći da se nosi celog dana.
Kompanija „Miss Yu“, „Il Cuore Italiano“ i ja posebno smo vodili računa da ovaj naš zajednički brend bude finansijski dostupan svim ženama koje žele da dopune svoj ormar pred odlazak na godišnji odmor. Moderni i kvalitetni modeli iz naše kolekcije nosiće zaštitni znak zlatne zvezde. Radujem se što ću krajem meseca biti u prilici da u radnjama „Il Cuore Italiano“ u Beogradu i Novom Sadu ženama dajem modne savete prilikom odabira i kombinovanja modela iz moje kolekcije
- ističe uspešna dvadesetdevotogodišnjakinja koja je prvu ju kreaciju ponela na kroazeti u Kanu, gde je pokupila brojne pozitivne komentare na račun svog stajlinga.
Inače, Papićeva planira da u junu plasira liniju donjeg veša, a u septembru modnu liniju trenerki. Posebno je uzbuđena što će na ovogodišnjem izboru „Mis Srbije“ sve finalistkinje nositi kupaće kostime koje je Sanja dizajnirala specijalno za tu priliku.

Tekst: Life Content Jelena Popović
Foto: Marko Todorović
Frizer: Boris Obreskin
Šminker: Varda Danijela za „Balkan medija tim“

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin