Nikolina Pišek: Pokrenula sopstveni biznis

Nikolina Pišek: Pokrenula sopstveni biznis

Autor: | 19/05/2013

0


Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek i njen izabranik Vidoje Ristović sve češće se u Beogradu mogu videti kako obilaze omiljena mesta na Vračaru, gde tridesetpetogodišnji Beograđanin živi. Voditeljka emisije „Sami u tami“, koja se prikazuje na televiziji „Prva“, kupila je vereniku psa Artura, štene pomeranskog špica, koga skoro svuda vodi dok je u Beogradu. Zaljubljeni dvojac trenutno se bavi planiranjem i brižljivim osmišljavanjem venčanja koje će u avgustu prirediti na jugu Francuske za sedamdeset zvanica. Par je izabrao da sudbonosno „da“ izgovori u hotelu u Antibu, gde su već boravili, i za koji ih vežu najlepše uspomene. Par bi voleo da datum venčanja bude baš na dan kada su otpočeli romansu, pre godinu dana.
- Za mesto venčanja Vidoje i ja odabrali smo prelep hotel koji izgleda poput dvorca, gde smo ranije boravili. Složili smo se da je to pravi izbor za jedan tako romantični događaj - rekla je popularna tridesetšestogodišnjakinja koja je tek nedavno otkrila kako ju je Vidoje zaprosio u oktobru prošle godine.
- Za vreme večere u restoranu, na kojoj smo bili sa prijateljima, stavio mi je prsten na ruku i šapnuo: „Ne moraš ništa odmah da mi kažeš, razmisli malo o tome“. Nisam morala da razmišljam, odmah sam znala da ću reći „da“ - otkrila je televizijska voditeljka, koja je odnedavno i producentkinja televizijskih emisija.
Atraktivna Hrvatica će svom prezimenu dodati izabranikovo ili će uzeti samo njegovo, a za haljinu koju će nositi na ceremoniji na Azurnoj obali odabraće neku od toaleta poznatog dizajnera Zuhara Murada. Nikolina i Vidoje trenutno su posvećeni osmišljavanju pozivnica za venčanje, dok će burme kupiti u inostranstvu, neposredno pre venčanja.
- Kuma će mi biti dugogodišnja prijateljica Snežana Mehun. Svako ima dve, tri osobe koje su mu prijatelji, a ko kaže da ih ima više od pet, vara se. S godinama ljudi se filtriraju, iskristališu se i ostanu oni za koje želiš apsolutno sve da uradiš, bez ikakvog kalkulisanja. Da me Snežana nazove tokom noći i traži bilo šta, učinila bih sve, kao i ona za mene. Vrlo je odana, ne odaje tajne i ne prepričava tuđu intimu - iskrena je Zagrepčanka koja je, pored toga što je voditeljka na televiziji, postala i producentkinja televizijskih emisija.
- Radim paralelno u dve države, napokon mogu da biram poslove. Pokrenula sam sopstveni biznis i produkciju s prijateljima. Kao kruna svega, imam čoveka svog života. On je razlog što se stalno smejem, što sam srećna kao nikad do sada i što se napokon osećam voljenom - otvoreno govori Nikolina koja će posle venčanja sa suprugom živeti na relaciji Beograd-Zagreb.
- Prednost je u tome što Vidoje ne radi posao koji zahteva da bude vezan za neku firmu, tako da će organizacija našeg života biti jednostavnija.

Tekst: Nadežda Jokić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još