Svetlana Danilović: Supruga proslavljenog košarkaša otkrila detalje nemilog događaja

Svetlana Danilović: Supruga proslavljenog košarkaša otkrila detalje nemilog događaja

Autor: | 20/05/2013

0


Supruga proslavljenog košarkaša Predraga Danilovića, Svetlana rekla je sinoć da incident u kojoj je on zadobio ozbiljne povrede u jednom beogradskom restoranu nikako ne može da se smatra kafanskom svađom među prijateljima. Bivši reprezentativac je, prema njenim rečima, pokušao da obuzda svog prijatelja Branka Filipovića koji je u jednom trenutku večeri postao agresivan prema svojoj devojci Sanji.
- Saša je primetio da situacija može da se otrgne kontroli, da verbalna agresija prema njoj eventualno može da preraste u veći problem, rekao joj je da je bolje ode, što je ona i učinila. Tada je došlo do prvog incidenta. Saša je pokušao da smiri Branka, kao i čitavu situaciju i tada je zadobio prvu ranu na čelu - navodi se u saopštenju Danilovićeve supruge.
Ona je potvrdila da je Danilović, pri prvom dolasku ekipe Hitne pomoći, rekao da je sve u redu, ali je negirala da je bilo kome pretio oružjem ili sukobom.
- Nastavak nemilog događaja usledio je kada se učinilo da se sve ipak završilo i kada je Saša želeo da se uveri da je sve u redu, kako bi se mirno razišli. Sukob je nastavljen, a završen je na taj način na koji se završio, njihovim fizičkim obračunom koji Saša nije inicirao, već je pokušavao da obuzda svog prijatelja - navela je Danilovićeva.
Ona je dodala i da Filipoviću to nije prvi incident u lokalu "Kafanica" u Koštunjaku čiji je vlasnik, kao i da je njen suprug do sada jedini uspevao da ga smiri.
- Saša se nadao da će i te večeri uspeti, smatrajući da Filipović neće napraviti veći problem u njegovom društvu, ali eto kad tad je to očigledno moralo i da se desi, nažalost. To je jedina istinita priča koja se dogodila, za koju nikako ne smatramo da je bila kafanska svađa među prijateljima - ističe se u saopštenju.
Ona je negirala i da je Filipović posle incidenta posetio njenog supruga u bolnici i navela da je zvao neke prijatelje kako bi "izvidio situaciju".
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan, Predrag Danilović, prebačen je sa intenzivne nege u dvokrevetnu sobu i njegovo stanje je stabilno, rekao je juče Tanjugu Vuk Marković iz kancelarije za medije Kliničkog centra Srbije.
Danilović je povređen pretprošle noći kada je uboden nožem u "Kafanici" u Košutnjaku, a juče su proslavljenog košarkaša u Urgentnom centru posetili premijer Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, ministarka omladine i sporta Alisa Marić.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti