Bred Pit: Nisam znao da mogu da budem ovoliko srećan

Bred Pit: Nisam znao da mogu da budem ovoliko srećan

Autor: | 21/05/2013

0


Holivudski zavodnik i otac šestoro dece, Bred Pit (49), dao je prvi intervju za magazin "Esquire" nakon što je njegova verenica Anđelina Džoli (37) saopštila javnosti prošle nedelje da je uradila dvostruku mastektomiju (odstranjivanje dojki).
Iako je poznati par prošo kroz težak period u poslednja tri meseca jer je Anđelina donela odluku da odstrani obe dojke, Bred otkriva da nikada nije bio srećniji u životu.
Jedan od najpoželjnijih muškaraca otkriva da nema mnogo prijatelja i da mu je porodica najvažnija. Kako objašnjava, nije znao da život može da bude ovoliko srećan.
Bred kaže da je oduvek želeo da ima veliku proodicu. Iako u porodici Džoli-Pit nikada nije mirno jer imaju šestoro dece, Bred kaže da ga to ispunjava.
- Ja ih volim. Mrzim kada ih nema. Možda je to lepo kada ste u hotelskoj sobi na jedan dan. Ali onda, sledećeg jutra, nedostaje mi taj život - kaže glumac.
Poznati zavodnik, koji je sada porodičan čovek, otkriva da ga je ponekada plašilo to to nije uspevao da se zadrži nigde i ni sa kim. On objašnjava da se sa njim velika promena dogodila pre deset godina kada je shvatio koji je smisao života.
Pre nekoliko dana glumac je pohvalio herojski podvig svoje buduće supruge i dodao da je veoma emotivno prolazio kroz taj period. Ali, kaže da je taj period delovao na njih tako što su ojačali kao porodica.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin