Ceca Ražnatović: Otkriven naziv novog albuma

Ceca Ražnatović: Otkriven naziv novog albuma

Autor: | 25/05/2013

0

Svetlana Ceca Ražnatović počela je s kampanjom za koncert 28. juna na Ušću i pozvala sve ljude koji vole dobru muziku i pozitivnu energiju da dođu i budu deo velikog spektakla. Ona će do koncerta završiti novi CD koji, kako saznaje Kurir, nosi naziv "Poziv".
- Došlo je do priličnog zaokreta u odnosu na prethodni album. Pesme su mnogo brže, od ukupno deset, samo je jedna balada - kaže izvor blizak najvećoj balkanskoj zvezdi i dodaje:
- Naziv albuma je "Poziv" iz simboličnih razloga. Pevačica poziva sve ljude koji su željni dobre muzike i pozitivne energije da se okupe na Ušću na Vidovdan i budu deo do sada neviđenog spektakla na našim prostorima koji nosi naziv "Ušće 2". Ceca u saradnji sa "Miligram mjuzikom" pravi do sada najveći produkcijski poduhvat koji će nadmašiti prošli koncert, koji je održala imala na Ušću - rekao je izvor Kurira.
Ceca kaže da vredno radi i na albumu i na pripremama za koncert jer želi da sve bude savršeno.
- Počinjem s kampanjom za koncert na Ušću. Pred nama je mnogo posla, ali verujemo da ćemo ljudima doneti osmeh na lice i da će svi koji budu na Ušću 28. juna biti zadovoljni. Mnogo radimo kako bi moji fanovi dobili ono što zaslužuju - rekla je Ceca.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti