"Mamurluk 3" od 30. maja u bioskopima

"Mamurluk 3" od 30. maja u bioskopima

Autor: | 26/05/2013

0


Poslednji deo filmske trilogije "Mamurluk" stiže u domaće bioskope u četvrtak, 30. maja, najavio je distributer "Tak".
Fil (Bredli Kuper), Stju (Ed Helms), Alen (Zak Galifianakis) i Dag (Džastin Barta) ponovo su na okupu. U "Mamurluku 3" nema venčanja, ni momačkih večeri, ali opet sve kreće naopako.
Gospodinu Čau (Ken Džong) za petama je Maršal (Džon Gudman), a momci se vraćaju u Vegas, gde je sve i počelo 2009. godine.
Nakon uspeha filmova "Mamurluk u Vegasu" i "Mamurluk u Bangkoku", koji su zaradili više od milijardu dolara širom sveta, reditelj, scenarista i producent Tod Filips odlučio je da snimi i treći deo.
Las Vegas je mesto gde su stvari krenule na loše, ali time šta se tamo stvarno desilo reditelj je hteo jednako da iznenadi i glumačku četvorku i publiku.
- Ima dosta humora, putovanja, kao i misterije. Dotakli smo se i nekih stvari koje u prethodnim filmovima nismo previše analizirali, a sada smo ih istakli. Film obuhvata sve ono što se izdešavalo u prethodnim delovima, ali kraj ovog filma ima svoju logiku - objasnio je Filips.
Kuper, koji tumači lik Fila, rekao je da je priča, koja je samo uzgred pomenuta u prethodnom filmu, sada postala osnovna.
- Govoreći kao gledalac i obožavalac ovog filma, najbolje u ovom delu je što je sve povezano i stavljeno u jedno - primetio je glumac i dodao da u filmu imaju padobrane koji lete noću po Vegasu, divlje životinje na mestima gde ne treba da budu i mnogo ludih stvari koje se dešavaju.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin