Sem Mendes ipak pristao da režira novi film o Džejmsu Bondu

Sem Mendes ipak pristao da režira novi film o Džejmsu Bondu

Autor: | 29/05/2013

0

Oskarom nagrađeni reditelj Sem Mendes, koji je od filma "Skyfall" napravio jedan od najvećih hitova u istoriji, odlučio je da se vrati na rediteljsku stolicu, uprkos prvobitnoj odluci da više neće režirati naredni film o agentu 007 jer je zauzet drugim projektima.
Na ovu promenu navodno su najviše uticali producenti Barbara Brokoli i Majkl Vilson, ali i sam Bond – glumac Danijel Krejg. Rekli su Mendesu da samo njega žele i on je, navodno, dobro razmislio i pristao.
Mendes trenutno sprema dve pozorišne predstave u Londonu – "Čarli i fabrika čokolade" i "Kralj Lir". Nedavno je za "Dejli mejl" izjavio da ne može danju da radi u pozorištu a noću pretprodukciju za Bonda.
– Nemoguće je i nije pravedno ni prema kome – kazao je, ali dodao da bi razmatrao snimanje Bonda u budućnosti. Izgleda da je budućnost stigla brže nego što smo mislili.
Producenti Bonda rekli su Mendesu da će sačekati da završi sa predstavama kako bi mogao da se u potpunosti posveti filmu. Mendes se, nezvanično, složio s tim.
Scenario za 24. i 25. nastavak filma o Bondu piše Džon Logan, autor scenarija i za "Skyfall", najuspešniji film u 50-godišnjoj istoriji Bond franšize.

Izvor: Blic

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još