Andrej Pejić: Plašio sam se dolaska u Beograd

Andrej Pejić: Plašio sam se dolaska u Beograd

Autor: | 29/05/2013

0

Poznati svetski androgeni maneken Andrej Pejić, koji je poreklom sa naših prostora, posle tri godine ponovo je došao u Beograd. On je letom iz Pariza stigao u naš glavni grad povodom koncerta grupe „Dipeš Mod“ koji je održan na Ušću. Pre nego što je učestvovao na koncertu bio je i disk-džokej na žurki održanoj prošlog petka u "Mikser hausu" kao zagrevanje pred dugo očekivani muzički spektakl. Njegov nastup bio je na „Međunarodni dan borbe protiv homofobije i transfobije“ koji se simbolično obeležava u šezdeset gradova širom sveta.
- Plašio sam se da dođem u Beograd, ali su me drugovi ohrabrili. Dok budem boravio u Beogradu planiram da uživam u svim srpskim specijalitetima i po tom pitanju neću se štedeti - rekao je Pejić kada je stigao.
- Poslednji put sam bio u Beogradu 2010. godine.
Uspešni maneken sarađivao je tokom svoje uspešne karijere sa najprestižnijim svetskim kreatorima Žan-Polom Gotijeom, Markom Džekobsom i drugima. Njegova androgena pojava nikoga širom sveta nije ostavila ravnodušnim. On je srpskoj publici otkrio da je kao mali voleo da sluša Lepu Brenu, kao i da se u svetu druži sa manekenima iz naše zemlje.
- Družim se sa srpskim modnim kreatorima i modelima Đurđom Stojiljković, Dejanom Despotovićem, Nikolom Jovanovićem, Dejanom Agatonovićem i drugima. Ali ne znam mnogo o srpskoj modi - zaključio je Pejić.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin