Helena Bonam Karter: Suprug mi je najveća podrška

Helena Bonam Karter: Suprug mi je najveća podrška

Autor: | 03/06/2013

0

Helena Bonam Karter (47) krasi naslovnu stranu britanskog izdanja magazina "Vogue" za koji je ekskluzivno otkrila detalje o svom braku sa rediteljem Timom Bartonom, ali i o svom novom angažmanu: ulozi Elizabet Tejlor u predstojećoj seriji. Britanska glumica imala je samo reči hvale za svog supruga, kojeg je uporedila sa Elizabetinim partnerom Ričardom Bartonom:
- Moj Barton je najbolji Barton. On me zasmejava, ali je i neodoljiv. On je ljubazan, realan i iskren. Mnogo mi pomaže u životu jer je na mnogo načina, potpuno drugačiji od mene. Ja previše analiziram stvari, dok je on veoma instinktivan i veoma smiren. On je moje sidro i osećam se srećno svakog dana što sam ga pronašla - rekla je Helena.
Ekscentrični režiser takođe je učestvovao u intervjuu i otkrio ponešto o njihovom braku, otkrivši da su prošli kroz neke krizne trenutke.
- Preživeli smo, ali nije uvek bilo lako. Najgore je bilo dok smo snimali film "Svini Tod", definitivno. Ali onda sam saznao da je trudna i sve je došlo na svoje mesto - rekao je Barton.
Helena i Tim imaju dvoje dece, sina Bilija Rejmonda (10) i kćerku Nel (6). Upoznali su se na snimanju filma "Planeta majmuna" 2001. godine, i od tada su nekoliko puta sarađivali na filmovima, uključujući i ostvarenja "Čarli i fabrika čokolade" i "Alisa u zemlji čuda".

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin