Sara Jovanović: Snimanje spota za duetsku pesmu sa Markom Mandićem

Sara Jovanović: Snimanje spota za duetsku pesmu sa Markom Mandićem

Autor: | 07/06/2013

0

Finalistkinja "Prvog glasa Srbije" Sara Jovanović i mladi pevač Marko Mandić snimili su spot za duetsku pesmu "Ujutru". Sumornog junskog popodneva, naša ekipa zatekla ih je u zagrljaju, u kući na beogradskom Vračaru, dok su, glumeći zaljubljeni par, snimali jednu od najzanimljivijih scena.
- Nasmej se Saro, zagrli Marka, budite uverljivi kao da ste stvarno zaljubljeni - uporno im je ponavljao reditelj spota.
Nasmejana, u dugoj plavoj haljini, sa jarko crvenim karminom na usnama, posle ponovljene scene, Sara nam je srdačno poželela dobrodošlicu. Mlada pevačica, koja je sa Mirnom Radulović i Nevenom Božović ove godine predstavljala Srbiju na Evrosongu u Švedskoj, nije krila oduševljenje što je sa drugom i mladim kolegom snimila duet. Pesma je u brzom ritmu, tekst je napisao Marko Mandić, a kompozitor je Nemanja Filipović. Sara i Marko veruju da će njihov duet brzo osvojiti publiku, da neće biti hit za jednu sezonu i da će se dugo slušati.
Na pitanje kako su došli na ideju da drugarstvo krunišu i muzičkom saradnjom, lepa pevačica je odgovorila:
- Shvatili smo koliko volimo muziku i da imamo mnogo toga zajedničkog. Već duže vreme planiramo da snimimo duet i konačno smo uspeli da to realizujemo. Inače, upoznao nas je zajednički prijatelj, posle mog povratka iz Italije.
I Mandić je imao samo reči hvale za Saru Jovanović.
- Izuzetno mi je drago što je došlo do ove saradnje - rekao je Marko, kome mnogi prognoziraju uspešnu pevačku karijeru.
- U spotu se pojavljuje Gazda Paja, publici poznat po pesmi "Čke beogradske", sa kojim ću uskoro snimiti pesmu. Veliku uslugu nam je učinila moja drugarica koja nam je ustupila kuću za snimanje spota. Osim romantičnih scena, u spotu će se videti i kako sam prao sudove.

Izvor: Novosti

Foto: M. Labudović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin