Kim Kardašijan: Paparaci mi prete smrću

Kim Kardašijan: Paparaci mi prete smrću

Autor: | 07/06/2013

0

Kim Kardašijan požalila se svojim obožavaocima putem društvenih mreža da joj sve više smeta pažnja koju privlači gde god da se pojavi, i radoznali predstavnici medija koji je okružuju. Slavna trudnica otkrila je da se nedavno čak susrela sa paparacima toliko upornim da dobiju ekskluzivne fotografije, da su joj pretili smrću.
- Danas nisam dozvolila paparacima da me uslikaju, a oni su mi pretili smrću i rekli da ako nastavim da blokiram kamere, učiniće moj svet veoma opasnim mestom. Kako se usuđuju da prete meni i mom nerođenom detetu! Ovo se izmaklo kontroli - rekla je zabrinuta Kim.
- Pustite me da uživam u ovom poslednjem mesecu trufnoće, molim vas, i da mnogu da bez pretnji i zastrašivanja izađem iz svoje kuće. Šta treba da se desi da se usvoje zakoni koji će sprečiti ovakvo ponašanje?
Ovo nije prvi put da se rijaliti zvezda žali na opasno ponašanje paparaca. Prošle nedelje ispričala je detalje o jop jednom incidentu.
- On je vozio iza mene i snimao nas. Držao je kameru u jednoj ruci, a drugom je vozio. Nisam se osećala sigurno - rekla je ona.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još