Sindi Kraford: Ovo je fotografija koja je promenila moj život

Sindi Kraford: Ovo je fotografija koja je promenila moj život

Autor: | 07/06/2013

0

Sindi Kraford (47) vratila se u prošlost objavivši na Tviteru svoju prvu fotografiju sa naslovne strane, koja je nastala 1982. godine, kada je manekenka imala samo 16 godina. Radi se o naslovnoj strani lokalnih novina iz njenog rodnog gradića Dekalba u državi Ilinois, koja je za Sindi bila prvi manekenski angažman, a na kojoj ona pozira u kupaćem kostimu pored bazena. Uz fotografiju, ona je napisala:
- Moja prva naslovna strana, dok sam išla u srednju školu u Dekalbu, snimljena u dvorištu mog tadašnjeg dečka - otkrila je Sindi i dodala:
- Verujte mi kad kažem da nisam imala pojma gde će me ta fotografija dovesti.
Nakon srednje škole, Sindi je dobila stipendiju za inženjerske studije na Nortvestern univerzitetu, ali je ubrzo odustala od koledža kako bi se posvetila manekenskoj karijeri u Njujorku. Ona je nedavno otkrila detalje o ovom svom prvom manekenskom angažmanu.
- Počela sam da radim kao model za agenciju u Čikagu i prvi posao je bio reklama za donji veš u jednim novinama. Kada radite donji veš, morate da donesete važnu odluku, a ja sam tad imala 16 ili 17 godina. Na kraju je ta naslovna strana završila polepljena po celoj mojoj školi, pa je to bilo pomalo ponižavajuće za mene. Svima sam začepila usta kad sam im rekla da sam zaradila 150 dolara za tu fotografiju - ispričala je Sindi.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin