Milica Todorović: Spremna za nove izazove na privatnom i poslovnom planu

Milica Todorović: Spremna za nove izazove na privatnom i poslovnom planu

Autor: | 08/06/2013

0

Pevačica Milica Todorović uskoro će publici predstaviti svoju novu numeru „Nema nazad“ za koju je uradila set izazovnih fotografija. Lepa dama odlučila se na ovakav korak jer oseća da je sazrela kao žena i da se u njoj probudila njena seksepilna strana, ali neće prelaziti granicu dobrog ukusa. U tome ju je potpuno podržao njen emotivni partner, kompozitor Rade Kovačević, sa kojim se zabavlja tri i po godine. Poznati par uskoro će otpočeti zajednički život čemu se jako raduju.
- Rade i ja smo početkom godine bili u Dominikanskoj Republici i na odmoru sam stalno slušala neke stare pesme Goce Tržan, koje jako volim. Pošto je autorka njenih numera Aleksandra Milutinović, odlučila sam da po povratku sa odmora kontaktiram sa njom, tako da mi je ona uradila predivnu pesmu koja će se, verujem, dopasti publici. Uskoro ću snimiti i spot za tu numeru i tek onda ću svoj rad predstaviti publici - počinje priču Milica.
- Odlučila sam i da uradim set novih fotografija koje će me prikazati u novom, nešto provokativnijem svetlu, a Rade me je potpuno podržao u tome. Više nisam mala slatka devojka, u međuvremenu sam sazrela - tvrdi zgodna pevačica.
Ovog leta ona se sprema za nove izazove na privatnom planu, a prvi put od kada su u vezi, ona i njen momak će celo leto biti zajedno.
- Prethodnih nekoliko godina sam uvek tokom leta bila u Crnoj Gori, gde sam nastupala svake večeri, što je veoma naporan tempo. Međutim, to mi nije predstavljalo veliki problem jer volim da radim, ali mi je najviše smetalo što Rade zbog svog posla nije imao priliku da bude sa mnom, tako da smo uvek bili razdvojeni. Ove godine ću, za promenu, ostati u Beogradu i biti sa svojim momkom, a u Crnu Goru ću ići samo na jedan ili dva dana kada budem imala nastupe - objašnjava Todorovićeva.
- Rade i ja smo odlučili da na deset dana otputujemo u Egipat, što će nam probuditi najlepše emocije jer je naše prvo zajedničko putovanje bilo baš u toj zemlji. Kada smo se tek upoznali i počeli da se zabavljamo, odlučili smo da posetimo "zemlju faraona" i taj odmor ćemo oboje zauvek pamtiti. Sada planiramo da ponovimo to iskustvo - kaže Milica koja će i svoje roditelje častiti letovanjem.
- Od kada se bavim pevanjem, pomažem finansijski svoju porodicu što mi pričinjava veliko zadovoljstvo. Nema ničeg lepšeg od toga kada možeš kao mlad da izdržavaš sebe, a kada, uz to, možeš da pomogneš i svojim najbližim, to je najveća sreća.
Ova lepa dama priprema se i za zajednički život sa svojim emotivnim partnerom Radetom.
- Još ne znamo kada ćemo se useliti u novi stan, ali nadamo se da će to biti ovog leta. Oboje se mnogo radujemo tome jer će to biti prvi put da živimo zajedno. Obećala sam Radetu da ću zbog njega naučiti da kuvam, pošto se sada hranimo kod njegove mame koja je odlična domaćica, ali neće mi biti teško da savladam kulinarske veštine - kaže Milica koja se raduje putovanjima koja je očekuju početkom sledeće godine sa predstavom „Dom za vešanje“, autora Emira Kusturice, u kojoj ima veoma zapaženu ulogu.
- Sledeće godine nastupaćemo u Švajcarskoj i za ta gostovanja karte su već u prodaji. Uvek se radujem radu na tom komadu. Inače, jako bih volela da jednog dana osim u našoj zemlji, imam i inostranu karijeru i da snimam moderne pop pesme. To su neka moja maštanja koja će se možda nekada obistiniti, ali nigde se ne žurim - zaključuje Todorovićeva.

Tekst: Ivana Nikolić

Foto: Filip Šobot
Šminka: Ivana Stoilov-Šobot

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti