Princeza Medlin: Romantično venčanje kćerke švedskog kralja

Princeza Medlin: Romantično venčanje kćerke švedskog kralja

Autor: | 08/06/2013

0

Princeza Medlin od Švedske (30) udala se danas za američkog bankara britanskog porekla Krisa O'Nila (38) na velikoj ceremoniji kojoj je prisustvovao veliki broj članova evropskih kraljevskih porodica i njujorške elite. Najmlađa kćerka kralja Karla XVI Gustava i kraljice Silvije, koji imaju troje dece, izgovorila je "sudbonosno da" u Kraljevskoj palati u Stokholmu, u prelepoj venčanici koju je dizajnirao slavni kreator Valentino. Dirljivoj ceremoniji prisustvovao je bio veliki broj članova evropskih kraljevskih porodica, uključujući i princezu Šarlin od Monaka, dok su britansku kraljevsku porodicu predstavljali grof i grofica od Veseksa. Dok je princeza išla prema oltaru, njen mladoženja jedva je uspevao da sakrije suze radosnice.
Medlin i Kris upoznali su se u Sjedinjenim Američkim Državama 2010. godine, gde je ona otputovala nakon raskida veridbe sa švedskim advokatom Jonasom Bergstromom, zbog glasina da ju je prevario.
Velika svadbena proslava počela je još sinoć intimnom večerom u Grand hotelu u Stokholmu, koju su upriličili Kralj i Kraljica. Nakon današnjeg venčanja, održan je prijem u Drotningholm palati u švedskoj prestonici, privatnoj rezidenciji kraljevske porodice.
Princeza Medlin četvrta je u redu za švedski tron. Ona trenutno živi u Njujorku, gde radi za jednu humanitarnu organizaciju čiji je osnivač njena majka. Njen suprug neće dobiti titulu nakon venčanja, pošto je tako odlučio.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin