Ališa Kiz: Suprug me je strašno nervirao kad smo se upoznali

Ališa Kiz: Suprug me je strašno nervirao kad smo se upoznali

Autor: | 08/06/2013

0

Sada su jedan od najcenjenijih muzičkih parova, ali Ališa Kiz priznaje da nije gajila nimalo pozitivno mišljenje o svom sadašnjem suprugu, producentu Sviz Bitzu kada su se upoznali. Ipak, njeno mišljenje se vremenom promenilo, što je dovelo do venčanja na Korzici pre tri godine. Ališa i Kasim Dejvid Din, kako je pravo ime uspešnog muzičkog stručnjaka, dobili su sina ubrzo nakon venčanja.
Od pomenutog prvog prvog susreta do braka prošlo je mnogo vremena. Pevačica je u intervjuu za magazin "Maire Claire" ispričala da joj je utisak, kada ga je prvi put upoznala, bio vrlo negativan. Tada su bili još tinejdžeri.
- Najiskrenije, uopšte mi se nije svideo. Bio je pravi razmetljivac, kočoperio se. Vozio je najbrži, najsjajniji automobil, nosio je najveći nakit, neku ludačku jaknu... Ma, sve je kod njega bilo prenaglašeno. Pomislila sam: "Kako me nervira!" - prisetila se Ališa.
Ali, godine su učinile svoje, pa je Ališa vremenom "omekšala". Uz to, posao ih je zbližio. Kada su počeli da rade zajedno u studiju, nešto je zaiskrilo, a onaj "iritantan" momak je postao njen princ iz bajke.
- Borila sam se i rukama i nogama samo da ne radim sa njim. Na kraju smo, eto, počeli da radimo i tako je sve krenulo. Mislim da smo jedno drugog mnogo naučili. On me je naučio kako da živim ispunjenije, a ja njega kako da vodi "dublji" život - kaže pevačica i kompozitorka.
Inače, njen suprug ima iza sebe još dva braka iz kojih ima dva deteta.

Izvor: Mondo

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: ališa kiz

Pročitajte još

Najnovije vesti