Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović: Pomirenje na pomolu?

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović: Pomirenje na pomolu?

Autor: | 09/06/2013

0

Burnoj ljubavnoj priči Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića izgleda nema kraja, jer posle velike sreće, venčanja, razvoda, ozbiljnih svađa i medijskih prozivki, panonska lepotica i bivši vaterpolista početkom ove nedelje navodno su viđeni u njegovoj kafani "Tako je suđeno" u Beogradu, gde su, kako otkriva izvor, razmenjivali strasne poljupce, ali kroz suze.
- Nije nikakvo iznenađenje da se Nataša i Dača viđaju, jer vode Hanu jedno kod drugog, ali pre pet dana je ona bila kod njega u kafani "Tako je suđeno" i, kako sam čuo, scena između njih stvarno je bila dirljiva. Dugo su razgovarali, a onda su počeli i da se ljube i grle. Potom su počeli oboje da plaču, a šta je bila tema njihovog razgovora, stvarno ne znam. Ostali su dugo da sede, a da li su otišli zajedno, nije mi poznato - ispričao nam je izvor blizak Ikodinoviću, koji dodaje da od kada se Danilo vratio, a Nataša doselila u Beograd, njih dvoje se češće viđaju.
- Hana sada mnogo više vremena provodi sa Dačom jer je on u Beogradu i stvarno mu je prijalo što se vratio i ovde otvorio kafanu. A zbog ćerke se i češće viđa sa Natašom, a odnosi su im sve bolji. Samo što niko nije očekivao da se ovoliko poboljša situacija među njima - dodao je dobro obavešten izvor.
U želji da čujemo šta imaju da kažu i akteri ove priče, kontaktirali smo s njima i dok Nataša nije odgovorila na poruku, Dača je pokušao da demantuje saznanja:
- Ne znam o čemu pričate. Ne viđamo se na takav način. Imate dezinformaciju - rekao je raspoloženi Ikodinović, kome smo postavili potpitanje o tome na koji način se onda viđaju, a on nam je rekao sledeće:
- Ne viđamo se po kafanama - rekao je Ikodinović i okončao razgovor.
O Nataši Bekvalac i Danilu Ikodinoviću mediji su pisali više nego o bilo kom drugom paru, a njih dvoje neretko su svojevremeno proglašavani najlepšim supružnicima na javnoj sceni. Upoznali su se 2004. godine na žurki u Novom Sadu, posredstvom njihovog zajedničkog prijatelja Vlade Mandića. Nataša i Dača venčali su se 26. jula 2006. godine, a godinu dana kasnije dobili su kćerku Hanu. Bajka koju su živeli bila je prekinuta kada je tada proslavljeni vaterpolista doživeo saobraćajnu neseću, a vest o tome pevačicu je zatekla na nastupu u Budvi. Ikodinovićev život na Vidovdan 2008. bio je u opasnosti, a pevačica se zbog toga vratila i danonoćno bila uz svog supruga. Nakon njegovog oporavka, početkom 2011. godine, ipak je došlo do razlaza, a spekulisalo se da je ona njega uhvatila u prevari sa stomatološkom sestrom. O njihovom razvodu mediji su mesecima brujali, a nakon što su okončali svoj brak, nisu bili u najboljim odnosima.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još