Merilin Monro: Nove teorije o smrti

Merilin Monro: Nove teorije o smrti

Autor: | 11/06/2013

0


Teorije zavere o smrti Merilin Monro pojavljuju se po pravilu svake godine, a najnovija je svedočanstvo jednog od najozloglašenijih privatnih detektiva u Holivudu, Freda Otaše. Naime, on je u kuću slavne glumice postavio prislušne uređaje, a Kenedijeve pristalice često su ga napadali zbog tvrdnji da je prisluškivao Merilin i JFK-a u krevetu.
Fredova kćerka Kolin otkrila je Otašine beleške, sakupljene tokom prisluškivanja, a predala ih je časopisu The Hollywood Report, koji je objavio dokument. Prema Otašu, glumica je održavala seksualne odnose s braćom Kenedi i žalila se da je prosleđuju kao komad mesa. Detektiv je napisao da je 5. avgusta 1962. godine čuo kako se predsednik i njegov brat svađaju s Merilin, zbog toga što se ona osećala jeftino.
- Ona je vrištala, a oni su pokušavali da je utišaju. Otišla je u spavaću sobu, a Bobi je uzeo jastuk i prigušio njeno vrištanje, kako je komšije ne bi čule. Kad se napokon utišala, tražio je način da ode - napisao je detektiv, koji je tek kasnije saznao da je slušao poslednje sate u životu Merilin Monro.
Do sada se nije znalo šta se događalo u njenom domu te kobne noći, već se samo nagađalo, a njen kraj povezivao se i ranije s braćom Kenedi.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: merilin monro