Kejti Peri i Robert Patinson: Od prijateljstva do ljubavi

Kejti Peri i Robert Patinson: Od prijateljstva do ljubavi

Autor: | 11/06/2013

0


Kejti Peri i Robert Patinson novi su holivudski par.
Njih dvoje zbližili su se nakon što je Robert raskinuo dugogodišnju vezu sa Kristen Stjuart. Keti je tada pružila podršku šarmantnom glumcu, a sve češće se u poslednje vreme mogu videti zajedno. Tako, zajedno su posetili i koncert čuvene islandske pevačice Bjork.
Kejti, koja je nedavno okončala romansu sa Džonom Majerom, a pre toga i brak sa Raselom Brendom, viđena je i na romantičnom sastanku sa Patinsonom u Los Anđelesu.
- Njih dvoje su pre svega prijatelji, ali su sve bliži. Rob je Kejti otvorio dušu i otkrio joj sve detalje veze sa Kristen i bolnog raskida. Ispostavilo se da je ona njegovo idealno rame za plakanje.
Kejti je ponudila i smeštaj poznatom glumcu, koji je nedavno kupio kuću sa Stjuartovom, a sada par navodno planira i zajedničko letovanje na Karibima. Njihova romansa cveta, a kako su oboje nepopravljivi romantici, čini se da se sve dešava veoma brzo.
Kako se šuškalo, Robert je ostavio Kristen nakon sumnje da ga opet vara sa Rupertom Sandersom, zbog čega su i prvi put raskinuli.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin