Sara Jovanović: Ponovo bih učestvovala na Evrosongu

Sara Jovanović: Ponovo bih učestvovala na Evrosongu

Autor: | 13/06/2013

0

Pevačica Sara Jovanović je posle nastupa sa Mirnom Radulović i Nevenom Božović na “Evrosongu” u Švedskoj odlučila da se posveti solo karijeri, ali i obavezama na fakultetu koje je poslednjih meseci zapostavila zbog učešća na najvećem evropskom muzičkom takmičenju. Finalistkinja “Prvog glasa Srbije”, koja studira italijanski i španski jezik, ističe da je posle junskog ispitnog roka očekuju mnogobrojni nastupi. Sara kaže da joj je boravak u Malmeu ostao u divnom sećanju, bez obzira što naše predstavnice nisu uspele da se plasiraju u finale, a na pitanje da li bi ponovo učestvovala na “Evrosongu”, pevačica kaže:
- Naravno, ukoliko bi mi se ponovo ukazala prilika. Velika je čast predstavljati svoju zemlju na ovakvom takmičenju. To je neverovatno iskustvo i nisam videla bolju organizaciju nego na “Evrosongu” u Švedskoj. Iako se nismo plasirale u finale, nema razloga da budemo razočarane. Naprotiv, trebalo bi da budemo srećne, jer nam se u poslednje vreme desilo mnogo toga lepog na profesionalnom planu.

Nameravate li da nastavite saradnju sa Nevenom i Mirnom?

- To je bio projekat koji je namenski osmišljen za “Beosong”, a mi smo imale sreću da pobedimo i da odemo u Švedsku. Ne planiramo da radimo zajedno. Svaka od nas je od početka želela da gradi solo karijeru. Što se mene tiče, već sam krenula tamo gde sam stala pre “Evrosonga”. Nedavno sam snimila spot za duetsku pesmu “Jutro” sa Markom Mandićem. Biće još singlova i nadam se da ću nastaviti saradnju sa Aleksandrom Milutinović.

* Gde planirate da provedete odmor?
- Volela bih da negde otputujem, ali ne znam da li ću imati vremena. Planiram da se posvetim obavezama na fakultetu i nadoknadim sve što sam propustila poslednjih meseci. U julu i avgustu bi trebalo da nastupim u Crnoj Gori, ali to je još u pregovorima.

Da li i na emotivnom planu sve savršeno funkcioniše kao u muzici?
- Nemam dečka, još nisam našla pravu ljubav. Posao mi oduzima mnogo vremena i zasad sam zaljubljena samo u muziku.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin