Šakira: Tajna sreće u ljubavi krije se u slobodi

Šakira: Tajna sreće u ljubavi krije se u slobodi

Autor: | 13/06/2013

0

Kolumbijska pevačica Šakira (36) otvoreno je progovorila o svojoj vezi sa fudbalskom zvezdom Žerardom Pikeom u intervjuu za američko izdanje magazina "Elle" i otkrila da se tajna njihove ljubavi krije u slobodi koju mu ona pruža.
- On ima svoj svet i to je zapravo jedna od najzdravijih stvari u našoj vezi - rekla je dvostruka dobitnica nagrade "Gremi".
- Znam da on nije sa mnom iz interesa, već da je ljubav to što nas spaja. Ne postoji ništa drugo što mogu da mu ponudim osim ženstvenosti.
Šakira je pozirala za naslovnu stranu ovog magazina u garederobi koja je pokazala da je samo nekoliko meseci nakon porođaja uspela da se vrati u formu. Pevačica koja sa IQ-om od 140 važi za jednu od najinteligentnijih poznatih ličnosti na svetu, kaže da se još privikava na majčinstvo.
- I dalje pokušavam to da shvatim i imam osećaj da će tako biti do kraja života. Neki kažu da je majčinstvo veoma idilično, drugi da je to pravo mučenje. Mislim da ni jedni ni drugi nisu potpuno u pravu, pomalo je jedno, a pomalo drugo. Kao i život: sve je uključeno - smatra pevačica.
Kada je u pitanju njena karijera, planira da joj se posveti po završetku svog angažmana u američkom izdanju muzičkog rijalitija "The Voice", pa će se krajem leta vratiti u Španiju gde će se posvetiti sinu Milanu i privesti kraju rad na osmom studijskom albumu.
- Nemam pojma u kom će se pravcu kretati moja karijera, ali to mi ne smeta. Ne moram da ostanem verna nijednom konceptu - istakla je ona.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin