Dženifer Lopez: Novi poslovni poduhvat

Dženifer Lopez: Novi poslovni poduhvat

Autor: | 13/06/2013

0

Dženifer Lopez smatra da su Latinoamerikanci počeli da uviđaju koliku moć imaju u politici i medijima i da je zbog toga sada pravo vreme za njen najnoviji poduhvat - lobiranje za veću raznolikost TV programa. Glumica i pevačica je juče na medijskoj konvenciji u Vašingtonu predstavila svoj novi program koji počinje 18. jula na televiziji "NUVOtv". Lopezova će biti kreativni direktor latino kanala na engleskom jeziku.
- To je produžetak mene kao umetnika - rekla je pevačica.
- Već sam gotovo 20 godina u ovom biznisu i ta kreativna iskra ne odlazi već raste.
Lopez je dodala da je ceo projekat veći od nje.
- To je nešto što može da promeni svet, lice televizije, način na koji se ljudi osećaju, kako su inspirisani i šta žele da budu.
Ova pevačica, glumica i igračica smatra da za Latinoamerikance nastupaju uzbudljiva vremena.
- Događa se velika revolucija, medijska i kulturna revolucija Latinosa ovde u SAD. Počeli smo da uviđamo našu moć. Uviđamo da smo ovde važni. Mi nismo, znate, samo tipovi koji rade u kuhinjama i kao vodoinstalateri. Mi imamo uticaj. Rastemo kao zajednica i došli smo do trenutka kada zaslužujemo da budemo priznati i da nas služe i brinu o nama i to je tako uzbudljivo - rekla je ona.
Lopezova kaže da nikada neće prestati sa nastupima.
- Pre dvadesetak godina otpisali bi vas čim napunite 25. Sada ovaj svet razume da žene ne postaju svoje sve dok ne napune 40, jer tek tada imaju mnogo toga da ponude.

Izvor: Blic

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin