Džon Travolta: U filmu "Killing Season" tumači lik srpskog vojnika

Džon Travolta: U filmu "Killing Season" tumači lik srpskog vojnika

Autor: | 18/06/2013

0


Pre skoro godinu dana najavljeno je snimanje filma "Killing Season" u kojem Robert de Niro i Džon Travolta igraju dvojicu ratnih veterana iz Bosne - Amerikanca i Srbina - koji zarate u šumama Stenovitih planina. Sada imamo priliku da vidimo i prvi trejler.
U filmu De Niro glumi Bendžamina Forda, američkog vojnika koji se borio tokom rata u BiH. Nakon što je rat završen, umoran od svega, Ford se povlači u Ameriku u udaljenu kolibu u šumi, pokušavajući da potisne bolne uspomene na rat. Zaplet počinje kada u šumu dolazi Emil Kovač (Travolta), bivši srpski vojnik, koji ima neraščišćene račune sa Fordom. Po Kovačevom dolasku sledi rat između njih dvojice. Pred sam kraj filma, stare rane se otvaraju, sećanja isplivavaju na površinu, a dugo skrivane tajne Forda i Kovača se otkrivaju.
Džon Travolta značajno drugačije izgleda u ovom trejleru, i po mnogo čemu u licu podseća na "plastificirinog" Mikija Rurka iz poslednjih filmova.
Travolta je krajem prošle godine boravio u Bosni zbog istraživanja za svoj novi film. Iako se spekulisalo da bi film delom mogao biti snimljen u BiH, to se nije dogodilo. Film je režirao Mark Stiven Džonson, dok je scenario napisao Evan Doerti. U američkim bioskopima "Killing Season" biće od 12. jula.


Izvor: B92

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin