Džoni Dep: Progovorio o razlazu sa Vanesom Paradi

Džoni Dep: Progovorio o razlazu sa Vanesom Paradi

Autor: | 19/06/2013

0


Glumac Džoni Dep i glumica, model i pevačica Vanesa Paradi prošlog juna objavili su da se rastaju nakon 14 zajedničkih godina. Par je tokom zajedničkog života dobio i dvoje dece - danas 14-godišnju Lili Rouz i 11-godišnjeg Džeka.
Džoni Dep je ove nedelje dao ekskluzivni intervju za "Rolling Stone" časopis u kojem je progovorio o razlazu s Vanesom i kako je do toga došlo.
- Sigurno nije bilo lako ni meni ni njoj. Zadnjih nekoliko godina znalo je da bude "čupavo". Bilo je čak i onih groznih dana kad nismo mogli da smislimo jedno drugo, ali sve je to deo veze i deo raskida. Bilo nam je posebno teško jer su tu uvek deca i uvek misliš na njih. Upravo zato smo odlučili da se rastanemo, jer je to u njihovom najboljem interesu - priča slavni glumac.
Dep je objasnio i kako su deca tu vest dobro primila.
- Bili su izuzetno jaki i puni razumevanja. A bilo je teško s obe strane, moje i njene. Deca su jako komplikovana - objašnjava.
Svestan da prolazi kroz veliku promenu u životu koja ne utiče samo na njega već i na celu porodicu, i sam Džoni morao je da bude vrlo jak.
- Odlučio sam da se neću odati alkoholu i da neću ignorisati to što se događa, kao i da neću eliminisati bol iz svog života. Znao sam da bi to moglo biti fatalno. Osećao sam kao da je moja dužnost da to raščistim do kraja. Imao sam nešto zaista ozbiljno na šta sam se mogao fokusirati, a to je bila briga da s mojom decom sve bude u redu - iskreno je ispričao poznati glumac i dodao da su "deca uvek prva, ne možeš ih zaštititi od toga jer bi im onda lagao, ali zato možeš biti iskren i reći im apsolutnu istinu".
Podsetimo, nakon raskida Dep je izlazio s nekoliko mladih glumica i manekenki, a sad je u vezi s koleginicom Amber Herd, s kojom se zbližio nakon snimanja filma 'Rum Diaries'.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin