Kemal Monteno: Snimio duet sa obožavaocem

Kemal Monteno: Snimio duet sa obožavaocem

Autor: | 20/06/2013

0

Sarajevski kantautor Kemal Monteno bogatoj kolekciji pesama uskoro će dodati još jednu. Reč je o duetu, ali ne sa nekim od slavnih kolega, već je ovoga puta snimio zajednički pesmu sa fanom iz Beča - Milovanom Zarićem Zaretom, kojeg je nedavno upoznao na nastupu u austrijskoj prestonici. Na Zvezdari, u beogradskom studiju Demira Rame, koji je komponovao i napisao duet "Novi let", u utorak je bilo izuzetno veselo. Ni 35 stepeni u hladu nije sprečilo prijatelje, saradnike i novinarske ekipe da dođu i prisustvuju snimanju nesvakidašnjeg dueta. Glavni "krivac" za ovu saradnju je Milovanova kćerka, koja je želela da na ovaj način priredi ocu iznenađenje. Dugokosi Zare, koji je austrijsku penziju stekao radeći u bečkoj fabrici plastike, nije krio oduševljenje što može da "ukrsti" glas sa legendom jugoslovenske muzičke scene.
- Snimio sam mnogo dueta u karijeri, ali ovo je nešto drugačije - rekao je Kemal Monteno, koji je u utorak iz Zagreba došao u Beograd, između dve dijalize, samo zbog snimanja
- Milovanova kćerka mi je telefonom poslala pesmu i svidela mi se. Volim da sarađujem sa ljudima, dopala mi se cela priča. Pesma je baš iz mog filma i leži mi. Kada sam je čuo, rekao sam da je moja. To je isto kao kada ugledate lepu žensku i kažete u sebi: "Moja si!"
- Kemala sam nedavno upoznao u Beču. Iako sam bio bolestan, nekako sam se dovukao na njegov koncert. Bio sam oduševljen. Ćerka mi je zatim predložila da snimim duet sa njim. Ispunio mi se san i ovo za mene predstavlja ogromnu čast - rekao je Zare.

Izvor: Novosti

Foto: Novosti, V. Danilov

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti