Seka Aleksić: Novi blog post posvetila fanovima

Seka Aleksić: Novi blog post posvetila fanovima

Autor: | 27/06/2013

0

Seka Aleksić već neko vreme na svom blogu objavljuje tekstove u kojima se dotiče raznih tema. Najnovije štivo pevačica je posvetila svim ljudima koji je vole i koji su, kako ona kaže, njena nezamenjiva podrška jer ne prestaju da je iznenađuju gde god da putuje.
"Svojim lepoticama i lepotanima", kako je nazvala svoje fanove, pevačica je, između ostalog poručila da joj nije bilo lako na početku karijere, ali da su oni ti koji su postali njena glavna motivacija.
- Posle nastupa počeli su ispred bekstejdža da se pojavljuju ONI - moji fanovi. Tražili su autograme, fotografisanje samnom. Novi grad, novi ONI, vesela lica koja stoje ispred mene. Preslatki i toliko simpatični da ne mogu rečima da opišem. Sećam se jednom, divan madić, pruža mi ružu i moju fotografiju, stidljivo me moli da mu se potpišem na poleđini slike, a ruka mu drhti. Ja ga zagrlim i poljubim, a on se trese. Tada sam se uverila - ti divni ljudi mene vole, cene moj rad! E, to je postala moja glavna motivacija! ONI - moji verni fanovi.
Seka se osvrnula i na mnoge lepe trenutke koje je proživela sa svojim obožavaocima, a posebno je istakla iznenađenje koje su joj priredili na koncertu u Areni 2010. godine.
- Osvrnula bih se na svoj najveći koncert do sada, a biće ih tek, Arena 2010. - neposredno posle mog venčanja. Mimo mog znanja mesecima su uvežbavali koreografiju za nekoliko pesama, udružili se iz svih gradova, balkanskih zemalja, slali jedni drugima video zapise kako koreografija treba da izgleda. Vežbali kod kuće. Ja sam izašla na scenu, i videla njih, desetine i desetine njih, u ružičastim majicama sa mojim likom na njima. Igrali su uvežbano, kao pravi profesionalci, na trenutak sam se zbunila, priznajem. Sutradan u novinama "Ružičasti fanovi priredili Seki iznenađenje", nisu to ružičasti fanovi, to su moje LEPOTICA i LEPOTANI! Baš tako u životu nazivam sebi drage osoebe - zaključila je pevačica.

Izvor: Life Content
Foto: svetlanaaleksic.blogspot.com

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još