Ceca Ražnatović: Sve je spremno za večerašnji spektakl

Ceca Ražnatović: Sve je spremno za večerašnji spektakl

Autor: | 28/06/2013

0

Sinoć je na Ušću od 19 sati Ceca Ražnatović održala generalnu probu pred večerašnji spektakl. Uz ogradu do Bulevara Nikole Tesle više stotina fanova se okupilo i već pevaju sve ono što Ceca proa. Mnoge javne ličnosti su došle da pruže podršku Ceci na probi, pa smo tako videli Miloša Nadaždina, Olivera Mandića, Ivanu Selakov, Sašu Vidića, Bucku...
Po onome što smo čuli i videli, sutra će na Ušću biti spektakl. Da bi svi ljudi mogli da čuju u najboljem kvalitetu koncert i Cecu, postavljeno je šest dilej linija. To su u stvari montažni tornjevi na kojima je okačeno ozvučenje i raspoređeno po celom Ušću skroz po parteru pa će i oni u poslednjim redovima imati utisak kao da su ispred bine. Takođe, postavljena su i velika četiri LED ekrana da bi mogli svi lepo da vide šta se dešava na bini. Scena ima oblik sunca, na obodima je preko sto roto glava koje će parati nebo iznad Ušća.
Uz Cecu je bila i porodica. Publika će večeras biti oduševljena repertoarom, a posebno oduševljenje fanova izazvale su pesme sa novog albuma, ali i stari megahitovi koje je Ceca pevala, a mi vam nećemo otkrivati sve do sutra. Ceca je na probu došla u ravnoj obući i vezane kose u farmerkama, pošto će proba dugo trajati.

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content
Foto: i video: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content
(zabranjeno prenošenje informacija, fotografija i video snimaka bez pismene dozvole autora)

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još