Bijonse: Ne volim kad čujem svoj glas

Bijonse: Ne volim kad čujem svoj glas

Autor: | 28/06/2013

0

Pored toga što radi na novom albumu i održava koncerte širom sveta u okviru svoje velike turneje, Bijonse istovremeno promoviše i svoj novi animirani film "Epic", u kojem je pozajmila glas jednom od likova. Iako su mnogi oduševljeni načinom na koji se snašla u ovom projektu, uključujući i njenu kćerkicu Blu Ajvi, pevačica kaže da ne uživa dok sluša svoj glas.
- Mrzim kada čujem sebe kako govorim. Mislim da niko ne voli kada čuje svoj glas. Kada čujem kako moj mali, ludi glasić izlazi iz tog prelepog lika u filmu, pomislim da je to jako čudno, ali mi se dopada. Oduvek sam mislila da je super kada vidite animiranu verziju sebe kako radi nešto što nikada nećete moći da uradite u stvarnom životu - objasnila je supruga repera Džej Zija.
Ipak, njenoj kćerkici veoma se dopalo kada je čula mamin glas u filmu:
- Ona je razlog zašto sam uradila ovaj film. Pokazala sam joj par scena. Još uvek je mala, pa joj pažnja traje 20 minuta, ali je videla nekoliko scena. Pogledala me je u stilu: "Čekaj malo, pa to si ti!" Tako da mislim da je shvatila. Izgledala je impresionirano - ispričala je Bijonse.
Pored nje, u filmu su glasove pozajmili i Amanda Sejfrid, Kolin Farel, Kristof Volc, Stiven Tajler i Džoš Hačerson.
Mnogi se pitaju kako Bijonse uspeva da postigne sve obaveze koje ima, ali ona kaže da je to zato što uživa u onome čime se bavi.
- Ako radim stvari koje volim, onda sve bude u redu i imam vremena i da se posvetim i sebi. Mislim da se u tome krije ključ - da pronađete ono što volite i dok god je tako, moje telo je poput mašine.
Pevačica je nedavno raznežila svoje fanove objavivši nekoliko privatnih fotorgafija na svom profilu na društvenoj mreži Tumblr.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin