Zavirite u Severinin ormar

Zavirite u Severinin ormar

Autor: | 29/06/2013

0


Severina, osim po uspešnoj pevačkoj karijeri, poznata je i po svojim modnim kombinacijama, kojima pleni pažnju gde god se pojavi - bilo to svečano ili casual izdanje. U njenom modnom izrazu inspiraciju pronalaze mnogi, zato nije previše ako je nazovemo ikonom stila na ovim prostorima.
Jednom prilikom izjavila je:
- Kada se spomene moda, prvo pomislim na moje pesme koje sam uvek pratila odevnim stilom. Muzika je moj život i moje sredstvo izražavanja, ali i kroz modu mogu da izrazim svoju ličnost i razigranost.
Na sceni je od kraja osamdesetih, a do sada je, uporedo sa izdavanjem svakog novog albuma menjala imidž i diktirala trendove. Osim što nosi odeću svetski poznatih dizajnera, među prvima je dala podršku i domaćim kreatorima. Za svoju poslednju turneju izabrala je talentovanog i svetski uspešnog Marka Mitanovskog, koji je sarađivao sa najvećim imenima svetske muzičke scene. Ovog puta, Severina je virtualno omogućila fanovima da zavire u njen ormar, jer je na zvaničnoj Fejsbuk stranici objavljen StyleBook njenih najboljih izdanja u poslednje tri godine.

seve lookbook 2

seve lookbook 3

seve lookbook 4

seve lookbook 5

seve lookbook 6

seve lookbook 7

seve lookbook 8

seve lookbook 9

seve lookbook 10

seve lookbook 11

seve lookbook 12

seve lookbook1
Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: severina