Marijana Mateus sa Snežanom Dakić-Mikić uživala u Londonu

Marijana Mateus sa Snežanom Dakić-Mikić uživala u Londonu

Autor: | 30/06/2013

0


Dugogodišnje bliske prijateljice Snežana Dakić-Mikić i Marijana Mateus provele su nekoliko uzbudljivih dana u prestonici Engleske. Njihov provod u Londonu nije bio isključivo posvećen zabavi i odmoru, već su uspešne dame bile poslovno aktivne, svaka u svojoj oblasti. Popularna voditeljka televizije "Pink" Snežana Dakić-Mikić iskoristila je predstavljanje nove kolekcije Marijane Mateus londonskim imućnim klijentima da snimi reportažu o tome za svoju autorsku emisiju "Život u trendu“.
Presednički apartman u luksuznom hotelu "Westbury“ bio je ispunjen znatiželjnim damama koje su želele da vide kolekciju pod nazivom "Silk and Kashmir".
- Boravak u Engleskoj premašio je moja očekivanja, verujem da je rad ključ svakog uspeha. Srećna sam da su mi deca glavna podrška u Londonu koji je za mene novi grad koji bi trebalo da osvojim i gde imam nameru da trajem. Želim da se moj brend nađe na rafovima robnih kuća i ovim predstavljanjem napravila sam prvi korak ka tom velikom cilju.
Tokom boravka u Londonu uspešne prijateljice su uživale u luksuznim restoranima, a nisu propustile priliku ni da odu u šoping.

Tekst: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin