Naomi Kempbel: Zablistala na Versace reviji

Naomi Kempbel: Zablistala na Versace reviji

Autor: | 01/07/2013

0


Naomi Kempbel možda ima 43 godine ali deluje bar upola mlađe, što je i demonstrirala na reviji modne kuće "Versaće" u okviru Nedelje visoke mode u Parizu koju je otvorila u crnom providnom bodiju ogrnuta džemperom.
Poslednji put Naomi je radila reviju za "Versaće" pre 15 godina. Njen povratak bio je trijumfalan, pošto je britanska tamnoputa lepotica sa nadimkoma crna pantera pokazala zavidnu genetiku - na njenom licu i telu kao da se u međuvremenu ništa nije promenilo.
- Veoma sam srećna što radim sa Donatelom Versaće. Znamo se već 25 godina i osećam se kao deo porodice. Svi su veoma srdačni - rekla je Naomi.
Manekenka se osvrnula i na poznanstvo sa Donatelinim pokojnim bratom Đanijem:
- Osim što je bio jedan od najcenjenijih i najinspirativnijih dizajnera svih vremena, meni je bio kao brat... uvek je bio tu za mene i u dobru i u zlu. Sećanje na njega nikada neće izbledeti. Kao što pretpostavljate, ovo je veoma emotivno veče za mene. Velika mi je čast što sam ovde - ispričala je.
Donatela je bila jednako uzbuđena što Naomi nosi njene modele:
- Ovu kolekciju za Atelier Versace kreirala sam sanjajući o savršenoj estetici crno-bele ere. Htela sam da je osvežim i predstavim seksi prefinjenu ženu sa jakim stavom. Samo istinska ikona kao Naomi Kembel mogla je da otvori takvu reviju - kazala je Donatela.
Mnogo poznatih lica bilo je među publikom koja je došla da vidi Naomi i nove Donateline komade koje je kreatorka skrojila za sezonu jesen/zima 2013/14, među njima su bile i glumice Uma Turman, Ema Roberts i Mina Suvari.

naomi-campbell-foto-afp-3

naomi-campbell-foto-afp-5

naomi-campbell-foto-ap
izvor: AFP
foto: AP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti