Nil Patrik Haris i Dejvid Burtka: Uskoro venčanje

Nil Patrik Haris i Dejvid Burtka: Uskoro venčanje

Autor: | 04/07/2013

0

Američki glumac Nil Patrik Haris, poznat iz serije "Kako sam upoznao vašu mamu", konačno će stupiti u brak sa svojim partnerom Dejvidom Burtkom, sa kojim je u vezi sedam godina i ima dvoje dece. Par odavno razmišlja da ozvaniči svoju vezu, a nakon istorijske odluke američkog Vrhovnog suda da odbaci shvatanje braka samo kao zajednice muškarca i žene, to se nameće kao "neizbežan" korak, smatra glumac, koji u popularnom sitkomu glumi ženskaroša Barnija Stinsona.
- Datum venčanja još nije određen, ali je brak neminovan - kazao je glumac, dodajući da je to logičan sled s ozbirom na to da on i Dejvid imaju decu - blizanace stare tri godine koje im je rodila surogat majka.
Zamoljen da prokomentariše nedavnu odluku Vrhovnog suda, 40-godišnji glumac je kazao da je to uzbudljiv događaj, ali da ne treba zbog toga skakati od sreće.
- To je bilo očekivano. Logično. Ako pogledate istraživanja javnog mnjenja, videćete da većina ljudi smatra da osobe koje se zaljubljuju treba da imaju to pravo - rekao je Haris.

Izvor: Blic

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin